Ontdek onze unieke meeting room bij het Rabot in Gent

De Overkant, gelegen op de Begijnhoflaan in Gent, biedt prachtige vergaderruimtes voor meetings, klantengesprekken, vergaderingen en meer. Ons ruimtes stralen klasse uit, en zijn specifiek uitgerust om in select gezelschap professionele gesprekken te faciliteren.

Gespreksruimte voor advocaten, architecten, verkopers, marketeers…

Gelegen vlakbij het Nieuwe Justitiepaleis op de Blaisantvest, is onze meeting room Karakorum op het gelijksvloers de ideale plek voor advocaten om hun klanten te ontmoeten voor of na een zitting. Het huren van onze vergaderzaal kan vanaf 2 uren tot een hele dag. Wil je op regelmatige vaste tijdstippen komen? Dat kan ook.


Vergaderen in een klassevolle setting?

Onze vergaderruimte geeft cachet aan jouw professionele uitstraling. Met kunst aan de muren en een smaakvolle inrichting, is de toon onmiddellijk gezet voor een gesprek met resultaat. Of het nu gaat om verkoopsgesprekken, collegiaal overleg, raden van bestuur, evaluaties… alle faciliteiten zijn aanwezig om vlot te kunnen vergaderen en beslissen.

  • Specifiek ingericht voor klantengesprekken, meetings en vergaderingen en petit comité.
  • Aangename gespreksruimtes op wandelafstand van Gent Centrum, met tramhaltes voor de deur.
  • Flip chart, stiften en ander schrijfmateriaal voorzien.
  • Koffie, thee en water voor jou en je cliënten zijn inbegrepen.
  • Schoonmaak, onderhoud en brandverzekering zijn in de huur inbegrepen.

Jouw flexibele meeting room in Gent

Omdat we weten dat het niet altijd eenvoudig is om al je afspraken op één dagdeel te plaatsen, bieden wij onze ruimtes flexibel aan. De ruimtes zijn onmiddellijk beschikbaar en te huren in blokken vanaf 1u45. Er is korting mogelijk voor terugkerende klanten.

Heb je interesse om een prachtige vergaderruimte in een kunstzinnig huis te huren?

Over de Overkant

De Overkant is een vergaderlocatie gevestigd in een prachtig herenhuis op de ring rond Gent, en tevens het kantoor van YourCoach BV. Wij verhuren onze inspirerende gespreksruimtes – die we zelf ook gebruiken – op flexibele basis. We weten dus wat een goede gespreksruimte nodig heeft.

Op zoek naar een ruimte voor jouw professionele meetings?

De Overkant biedt een verzorgd en sfeervol kader voor 1-op-1 gesprekken en kleine vergaderingen. Ideaal voor advocaten, verkopers, architecten, marketeers…